Centrepoint Projects Design, Construction and Development
Services
Commercial
Apartment Projects
Industrial Projects
Specialist Buildings
Retail Projects
About Us
Contact Deatils

 

Recently constructed 545 Blackburn Road, Mount Waverley offers approximately 7,730sqm of high quality floor space over four levels; featuring large, efficient floor plates of up to 2,500sqm.. The building incorporates the latest communications technology and energy efficiency design.


This outstanding corporate office facility has been Architecturally designed and constructed to accommodate the global headquarters of a multinational automotive software/business solutions company.


A WINNING DOUBLE / Blue Moon Office Development
WINNER – MBAV Excellence In Construction Awards – Commercial Building
City Of Whitehorse – Building a Better City Design Award – BEST NEW Commercial Development

Subject to original heritage overlays, this new building is constructed over two levels, compromising seven fully self-contained office suites. The façade offers variation and detail. Precast concrete panels have a unique angled edge, complimented by additional blade panels and folded color bond sunscreens and a striking combination of multi-colored glass in varying panel sizes and configurations.

MBAV Judges praised Centrepoint Projects’ outstanding builder-client relationship and exceptional value for money in delivering an aesthetically appealing building within tight budget constraints.


Blackburns latest landmark building provides city quality office space to the suburban market. The building incorporates flexible and versatile floor plates over 3 levels allowing the space to be occupied in one tenants or multiple tenantes. Secure basement carparking including the use of mechanical car stackers provides the building occupants with safe and secure direct access to each level. An internal elevator services all floors from basement level.


Architectural features set this building amongst the best in the suburban market. Designed in conjunction with award winning architect Chris Idle of Idle Architecture Studio, the building provides the client with a natural open work environment incorporating glass atrium and natural stone flooring.